+34 93 300 0636 info@medident.cat

Tratactaments

A Medident disposem de totes les especialitats odontològiques per tal de poder aconseguir la millor solució al teu tractament

Odontologia General

ImplantologIa ORAL

Ortodòncia

EstÈtica DENTAL

Pròtesis DENTAL

ODONTOLOGIA GENERAL

L’odontologia és una de les ciències de la salut que és responsable del diagnòstic, tractament i prevenció de malalties de l’aparell estomatognàtic, que inclou a més de les dents, les genives teixit periodontal, maxil·lar superior, mandíbula inferior i l’articulació temporomandibular. Càries dental, maloclusió i malaltia periodontal són les principals malalties de l’odontologia.

IMPLANTOLOGIA ORAL

La implantologia oral és la branca de l’odontologia que tracta de substituir dents perdudes per causes diferents, utilitzant implants dentals en l’os maxil·lar o mandibular. Un implant dental és bàsicament un cargol de titànic pur que fa de substitut artificial de l’arreu natural de la dent perduda. En reemplaçar els dents perdudes mitjançant els implants es manté també la major quantitat d’os alveolor ja que si no es reabsorbeix per no rebre estímul.

 

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/AfxYMy4mfA0" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

ESTÈTICA DENTAL

L’odontologia estètica és una especialitat de l’odontologia que soluciona problemes relacionats amb la salut bucal i l’harmonia estètica de la boca en la seva totalitat. En la nostra societat cada vegada és més necessari millorar l’aspecte personal. Dietes per aprimar, exercici, vestuari, etc. i com no, és de vital importància l’estètica dental. La boca és la targeta de presentació de cada persona. Els nostres especialistes estudien la forma més adequada per a cada pacient, aconseguint corregir defectes com taques, formes irregulars, deformacions, traçaments, grans espais entre dents, i obtenir tan en forma com el color de les seves dents un somriure perfecte.

PRÒTESI DENTAL

Una pròtesi dental és un element artificial destinat a restaurar l’anatomia d’una o diverses peces dentàries, restaurant també la relació entre els maxil’ares, alhora que retorna la dimensió vertical, i reposa les dentes. Les pròtesis poden ser fixes o removibles, la diferencia tant com el seu propi nom indica en el fet que les primeres es poden extraure de la boca (el mateix pacient) i les fixes mitjançant diferents sistemes i tècniques queda’n de manera permanent a la boca del pacient.

ORTODONCIA

L’ortodòncia és una especialitat dins l’odontologia la qual és capaç de resoldre mitjançant el seu tractament els problemes relacionats amb la posició de les dents, mossegada incorrecta, trastorns de l’articulació temoro mandibular (ATM) i per últim però no menys important l’estètica dental.

Contacta'ns

Privacitat

11 + 15 =

Protecció de Dades de Caràcter Personal

"D'acord amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'
informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de medident SCP amb CIF J62736426 i domicili social situat en CTRA ANTIGA DE MATARÓ 20 LOCAL 08005, BARCELONA, amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació relacionada que pugui ser del seu interès. en  compliment amb la normativa vigent, medident SCP informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment.

Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per utilitzar-los per les
finalitats esmentades.

Medident SCP informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada,
pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que medident SCP es compromet a adoptar totes les
mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

D'acord amb els drets que li confereix l'la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els
drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de
seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos,
dirigint la seva petició a l'adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic INFO@MEDIDENT.CAT.

Podrà dirigir-se a l'Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.
Amb enviament del formulari de recollida de dades vostè accepta la política de privacitat de medident SCP.

Adreça

Carrer de Pujades, 20
08005 Barcelona

Contacta'ns

Tel. +34 93 300 06 36
info@medident.cat

Horari

De Dilluns a Divendres
de 09.30 a 14.00 hores i
de 15.00 a 20.00 hores